Condicions de compra

Aquestes condicions es recorden entre les persones que desitgen efectuar una compra a través d’calmaestetica.cat d’ara endavant denominades »el client» i Calma Estètica:

Denominació social: Marta Poy Gual
NIF: 45493598N
Domicili: Carrer de Sant Joan 77, 08230 Matadepera – Barcelona

La comanda implica l’acceptació de les condicions generals de venda. Cada comanda online serà vàlid després de la seva acceptació per part de client a l’confirmar un mètode de pagament a la pàgina final de el procés de compra.

Les condicions presents es regiran per la llei espanyola.

Calma Estètica publica les característiques essencials de l’oferta de productes (nom, variants, mesures, etc). Aquestes característiques acompanyen la foto il·lustrant l’oferta. Les fotos no són part de l’contracte de comanda. El client reconeix que les fotos de la pàgina web tenen només un valor indicatiu ja que poden donar-se alteracions amb el retoc de les fotos.

Les comandes internacionals (així com Ceuta, Melilla, Canàries) es podran pagar només via bancària, ja que les despeses d’enviament s’hauran de calcular cada vegada de manera que caldrà que Calma Estètica ofereixi una cotització final amb els costos de l’enviament.

Calma Estètica tramitarà les comandes sempre que els articles estiguin disponibles, en cas de no tenir estoc suficient Calma Estètica es posarà en contacte amb el client per valorar la millor opció, ja sigui la devolució de la diferència, canvi per un altre producte o quedar a l’espera de reposar l’estoc.

Tots els preus no inclouen l’IVA. Els preus s’han d’entendre en euros. Es sumarà l’IVA aplicable a el dia de la comanda. Els preus que s’aplicaran són els vigents en el moment de validar la compra. En cas de ser clients fora de l’estat Espanyol es procedirà a verificar el seu identificador fiscal per validar la venda exempta d’IVA, en cas negatiu s’aplicarà l’Iva vigent com una venda realitzada a Espanya.