Canvis i devolucions

CANVIS


NO ACCEPTEM CANVIS, NOMÉS DEVOLUCIONS.
Calma estètica et garanteix una experiència única de compra.

DEVOLUCIONS


NO ACCEPTEM CANVIS, NOMÉS DEVOLUCIONS.
SI NO QUEDEN SATISFETS AMB LA COMPRA REALITZADA TINDRAN DRET A L’REEMBORSAMENT TOTAL, SEMPRE QUE NO PASSIN ELS 15 DIES DES DE LA SEVA RECEPCIÓ.

1) DEVOLUCIÓ ONLINE.
PER PROCEDIR A LA DEVOLUCIÓ HAURAN ENVIAR EL PRODUCTE A TRAVÉS DE QUALSEVOL AGÈNCIA DE TRANSPORTS A LA SEVA ELECCIÓ, (CORREUS SOL SER LA MÉS ECONÒMICA ..) A LES NOSTRES OFICINES AL Carrer de Sant Joan 77, 08230 Matadepera – Barcelona.
SEMPRE A PORTS PAGATS. (EL COST DE L’ENVIAMENT CORRE PER LA VOSTRA COMPTE).

ADJUNTAR UN PAPER DINS DE LA CAIXA AMB EL NOMBRE DE COMANDA I LA PARAULA DEVOLUCIÓ EN AQUEST CAS.

El procés de reemborsament pot demorar de 2 a 5 dies laborables des del moment en que el paquet és recollit.

Per procedir a la seva DEVOLUCIÓ ha de comprovar que la seva comanda compleix les següents condicions:

  • El producte no ha d’estar usat.
  • Ha de ser enviat a les mateixes condicions en què va ser rebut. (ADJUNTAR PAPER AMB NOMBRE DE COMANDA I AVISAR QUE ÉS UNA DEVOLUCIÓ).
  • Ha de ser lliurat a CALMA ESTÈTICA: Carrer de Sant Joan 77, 08230 Matadepera – Barcelona (Espanya) abans dels 15 dies des de la data en què va rebre la comanda.

Si té algun dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre mail hola@calmaestetica.cat o trucant al nostre telèfon d’atenció a client 622 10 25 19.

No és procedent el canvi o devolució d’aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què els va rebre, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.