En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari del web https://calmaestetica.cat/, l’informa del següent:

Denominació social: Marta Poy Gual
NIF: 45493598N
Domicili: Carrer de Sant Joan 77, 08230 Matadepera – Barcelona

Amb els límits establerts a la llei, https://calmaestetica.cat/ no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.
Els continguts i informació no vinculen a https://shop.pureworks.eu/ ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.
Les pàgines d’Internet de https://calmaestetica.cat/ poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://calmaestetica.cat/ no pot controlar. Per tant, https://calmaestetica.cat/ no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de https://calmaestetica.cat/ o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Calma estètica.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que https:/calmaestetica.cat/ ofereix a través del website haurà proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Calma estètica per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a contacte@calmeaestetica.cat o a l’adreça Carrer de Sant Joan 77, 08230 Matadepera – Barcelona.