[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” parallax=”content-moving” parallax_image=”99″ css=”.vc_custom_1485960123260{margin-top: 60px !important;margin-bottom: -15px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;}” el_class=”nd_options_vc_parallax_filter_1_3″][vc_column css=”.vc_custom_1485861692786{padding-top: 10px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”nd_options_padding_20_first_div_important_responsive” css=”.vc_custom_1485861394451{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”BÀSICS NATURALS” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Hidratació facial + toc d’oxigen” nd_options_label=”30 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Higiene facial completa + toc d’oxigen” nd_options_label=”1 hora” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”TRACTAMENTS ESPECÍFICSOXIGÈNESIS” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″ nd_options_class=”(Depurador. Antiaging. Lluminositat. Aranyes vasculars. Acne)”][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Tractaments específics Oxigènesis ” nd_options_label=”1 hora” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Val de 5 tractaments Oxigènesis” nd_options_label_color=”#86bac2″ nd_options_label=”1 hora cada tractament”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Tractaments exprés o manteniment Oxigènesis” nd_options_label=”30 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Val de 5 tractaments exprés o manteniment Oxigènesis” nd_options_label=”30 minuts per tractament” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”ANTIAGING I FACIAL PERSONALITZAT” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Sessió FOTOTERÀPIA LED per producció de col·lagen (cara,coll i escot) ” nd_options_label=”30 minuts per sessió” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”4 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Sessió RADIOFREQÜÈNCIA pel tractament de zones flàccides de la cara” nd_options_label=”45 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”4 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Sessió DERMA PEN ( Multi vitamines o Àcid Hialurònic )” nd_options_label=”45 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”4 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Sessió de carbó actiu amb làser + fototeràpia LED + toc d’oxigen hidratant” nd_options_label=”1 hora” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”4 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”TRACTAMENT HOLÍSTIC PERSONALITZAT ” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Dermo BC Personalized cosmetics” nd_options_label=”Tractament de 3 mesos de durada” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”(diagnòstic facial+crema a mida+informe personalitzat)”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]