[vc_row full_width=»stretch_row» content_placement=»middle» parallax=»content-moving» parallax_image=»99″ css=».vc_custom_1485960123260{margin-top: 60px !important;margin-bottom: -15px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;}» el_class=»nd_options_vc_parallax_filter_1_3″][vc_column css=».vc_custom_1485861692786{padding-top: 10px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;}»][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=»nd_options_padding_20_first_div_important_responsive» css=».vc_custom_1485861394451{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}»][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»BÀSICS NATURALS» nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Hidratació facial + toc d’oxigen» nd_options_label=»30 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Higiene facial completa + toc d’oxigen» nd_options_label=»1 hora» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»TRACTAMENTS ESPECÍFICSOXIGÈNESIS» nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″ nd_options_class=»(Depurador. Antiaging. Lluminositat. Aranyes vasculars. Acne)»][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Tractaments específics Oxigènesis » nd_options_label=»1 hora» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Val de 5 tractaments Oxigènesis» nd_options_label_color=»#86bac2″ nd_options_label=»1 hora cada tractament»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Tractaments exprés o manteniment Oxigènesis» nd_options_label=»30 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Val de 5 tractaments exprés o manteniment Oxigènesis» nd_options_label=»30 minuts per tractament» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»ANTIAGING I FACIAL PERSONALITZAT» nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Sessió FOTOTERÀPIA LED per producció de col·lagen (cara,coll i escot) » nd_options_label=»30 minuts per sessió» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»4 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Sessió RADIOFREQÜÈNCIA pel tractament de zones flàccides de la cara» nd_options_label=»45 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»4 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Sessió DERMA PEN ( Multi vitamines o Àcid Hialurònic )» nd_options_label=»45 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»4 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Sessió de carbó actiu amb làser + fototeràpia LED + toc d’oxigen hidratant» nd_options_label=»1 hora» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»4 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»TRACTAMENT HOLÍSTIC PERSONALITZAT » nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Dermo BC Personalized cosmetics» nd_options_label=»Tractament de 3 mesos de durada» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»(diagnòstic facial+crema a mida+informe personalitzat)»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]