[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” parallax=”content-moving” parallax_image=”99″ css=”.vc_custom_1485960123260{margin-top: 60px !important;margin-bottom: -15px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;}” el_class=”nd_options_vc_parallax_filter_1_3″][vc_column css=”.vc_custom_1485861692786{padding-top: 10px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”nd_options_padding_20_first_div_important_responsive” css=”.vc_custom_1485861394451{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][nd_options_list nd_options_title=”Massatge Anticel·lulític o Reafirmant” nd_options_label=”30 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Massatge Anticel·lulític o Reafirmant” nd_options_label=”1 hora” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”PACK MASSATGE(30’)+ APARATOLOGIA (20’)” nd_options_description=”5 sessions, 8 sessions o 12 sessions”][nd_options_list nd_options_title=”PACK MASSATGE(60’)+ APARATOLOGIA (20’)” nd_options_description=”5 sessions, 8 sessions o 12 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Cames cansades” nd_options_label=”30 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Drenatge limfàtic manual ” nd_options_label=”45 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Sessió Pressoteràpia” nd_options_label=”30 minuts sessió” nd_options_label_color=”#8ac6d0″ nd_options_description=”10 sessions”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”EXFOLIANTS CORPORALS” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Peeling + Hidratació” nd_options_label=”30 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Peeling + Massatge Hidratant” nd_options_label=”50 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Peeling + Embolcall + massatge 30 min hidratant ” nd_options_label=”90 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Higiene esquena ” nd_options_label=”45 minuts” nd_options_label_color=”#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_text nd_options_text_tag=”h2″ nd_options_text_weight=”normal” nd_options_text_align=”center” nd_options_text=”EMBOLCALLS CORPORALS” nd_options_text_font_size=”25″ nd_options_text_line_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”40″][nd_options_list nd_options_title=”Embolcall anticel·lulític d’Algues” nd_options_description=”Plus pressoteràpia*”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Embolcall Reafirmant ” nd_options_description=”Plus pressoteràpia*”][nd_options_spacer nd_options_height=”10″][nd_options_list nd_options_title=”Embolcall antioxidant champagne”][nd_options_list nd_options_title=”Embolcall pel dolor a zones localitzades” nd_options_label=”20 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_list nd_options_title=”Embolcall vitamina C “][nd_options_list nd_options_title=”RITUAL “REINA CLEOPATRA” ” nd_options_description=”Peeling facial a base de Llet, Gessamí i Sals del Mar Mort Massatge amb Oli Cleopatra + Mascareta AntiedatCleopatra Peeling corporal scrub aromàtica base de Llet, Olis essencials de Gessamí, Canyella i Mel Embolcall corporal Cleopatra + Massatge 30’” nd_options_label=”90 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_list nd_options_title=”RITUAL “POLS DE DIAMANT” DEL MAR MORT” nd_options_description=”Peeling facial a base de Pols de Diamant i Sals del Mar Mort Massatge facial amb Oli amb Pols de Diamant + Mascareta Antiedat amb Pols de Diamant Peeling corporal scrub aromàtic amb Sals del Mar Mort i Pols de Diamant Embolcall corporal Diamant + Massatge 30’ d’ Oli amb Pols de Diamant” nd_options_label=”90 minuts” nd_options_label_color=”#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][nd_options_spacer nd_options_height=”25″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]