[vc_row full_width=»stretch_row» content_placement=»middle» parallax=»content-moving» parallax_image=»99″ css=».vc_custom_1485960123260{margin-top: 60px !important;margin-bottom: -15px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;}» el_class=»nd_options_vc_parallax_filter_1_3″][vc_column css=».vc_custom_1485861692786{padding-top: 10px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 30px !important;}»][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=»nd_options_padding_20_first_div_important_responsive» css=».vc_custom_1485861394451{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}»][nd_options_list nd_options_title=»Massatge Anticel·lulític o Reafirmant» nd_options_label=»30 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Massatge Anticel·lulític o Reafirmant» nd_options_label=»1 hora» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»PACK MASSATGE(30’)+ APARATOLOGIA (20’)» nd_options_description=»5 sessions, 8 sessions o 12 sessions»][nd_options_list nd_options_title=»PACK MASSATGE(60’)+ APARATOLOGIA (20’)» nd_options_description=»5 sessions, 8 sessions o 12 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Cames cansades» nd_options_label=»30 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Drenatge limfàtic manual » nd_options_label=»45 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Sessió Pressoteràpia» nd_options_label=»30 minuts sessió» nd_options_label_color=»#8ac6d0″ nd_options_description=»10 sessions»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»EXFOLIANTS CORPORALS» nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Peeling + Hidratació» nd_options_label=»30 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Peeling + Massatge Hidratant» nd_options_label=»50 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Peeling + Embolcall + massatge 30 min hidratant » nd_options_label=»90 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Higiene esquena » nd_options_label=»45 minuts» nd_options_label_color=»#8ac6d0″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_text nd_options_text_tag=»h2″ nd_options_text_weight=»normal» nd_options_text_align=»center» nd_options_text=»EMBOLCALLS CORPORALS» nd_options_text_font_size=»25″ nd_options_text_line_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»40″][nd_options_list nd_options_title=»Embolcall anticel·lulític d’Algues» nd_options_description=»Plus pressoteràpia*»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Embolcall Reafirmant » nd_options_description=»Plus pressoteràpia*»][nd_options_spacer nd_options_height=»10″][nd_options_list nd_options_title=»Embolcall antioxidant champagne»][nd_options_list nd_options_title=»Embolcall pel dolor a zones localitzades» nd_options_label=»20 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_list nd_options_title=»Embolcall vitamina C «][nd_options_list nd_options_title=»RITUAL “REINA CLEOPATRA” » nd_options_description=»Peeling facial a base de Llet, Gessamí i Sals del Mar Mort Massatge amb Oli Cleopatra + Mascareta AntiedatCleopatra Peeling corporal scrub aromàtica base de Llet, Olis essencials de Gessamí, Canyella i Mel Embolcall corporal Cleopatra + Massatge 30’» nd_options_label=»90 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_list nd_options_title=»RITUAL “POLS DE DIAMANT” DEL MAR MORT» nd_options_description=»Peeling facial a base de Pols de Diamant i Sals del Mar Mort Massatge facial amb Oli amb Pols de Diamant + Mascareta Antiedat amb Pols de Diamant Peeling corporal scrub aromàtic amb Sals del Mar Mort i Pols de Diamant Embolcall corporal Diamant + Massatge 30’ d’ Oli amb Pols de Diamant» nd_options_label=»90 minuts» nd_options_label_color=»#86bac2″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][nd_options_spacer nd_options_height=»25″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]